شنبه 1 ارديبهشت 1403

مدیر کل نوسازی مدارس استان کرمانشاه گفت: مهندس جهانبخش شکری رئیس هیأت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت استان در طرح "آجر به آجر" به نیت ساخت دو مدرسه وارد شده که با صحبت های صورت گرفته ساخت چهار مدرسه را عهده‌دار شده است.

 

 

 

به گزارش روابط عمومی  خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه، در راستای سند تحولی آجر به آجر در راستای داشتن جامعه ای بهتر، پویا و باسواد امروز در خانه صنعت و معدن کرمانشاه جلسه‌ای با حضور حاج اقا افتخاری رئیس انجمن خیرین مدرسه‌ساز، مهندس نظری مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمانشاه ، مهندس جهانبخش شکری رئیس هیأت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت استان، و رییس کانون انجمن های صنفی کارفرمایی استان کرمانشاه، مهندس مرزی دبیر اجرایی خانه صنعت ، معدن وتجارت استان کرمانشاه، برگزار شد.

 

جهانبخش شکری رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه در ابتدا ضمن عرض خوش‌آمدگی، اظهار داشت: طرح آجر به آجر در راستای داشتن جامعه‌ای پویا و باسواد با توجه به مشکلات و شرایط خاصی که در کشور و استان ما حاکم است، طرح  بسیار خوب و معنا داری است.

 

وی به مشکلات مناطق محروم استان به لحاظ آموزشی اشاره کرد و افزود: دانش‌آموزانی در این مناطق داریم که به عنوان فرزندان ما و آینده‌سازان این مملکت در شرایط بسیار سختی در حال تدریس هستند به طوری که مدرسه ندارند و در فضای باز و یا کانکس درس می‌خوانند.

 

وی فرد بی‌سواد را همانند کوری دانست که نمی‌تواند خیلی از مسائل را ببیند و گفت: طرح آجر به آجر طرحی است که اگر هر کس بتواند هزینه یک آجر را برای  ساخت مدرسه تامین کند به عنوان خیر مدرسه ساز محسوب می شود و با توجه به شرایط فعلی استان این طرح همراهی و مشارکت خیرین را می‌طلبد.

 

شکری تصریح کرد: اگر خیرین بتوانند یک مدرسه بسازند دولت هم ساخت یک مدرسه را متقبل می‌شود یعنی با ساخت یک مدرسه در استان صاحب دو مدرسه می‌شویم.

 

وی با اظهار امیدواری، ادامه داد: امیدواریم روزی برسد که در کشور ما جایی بدون مدرسه وجود نداشته باشد و خیرین هم در این بی‌نیازی سهم قابل توجهی داشته باشند.

در ادامه این جلسه مهندس نظری، مدیر کل نوسازی مدارس استان کرمانشاه در توضیح طرح آجر به آجر، اظهار داشت: طرح آجر به آجر به نیت مشارکت خیرین در امر مدرسه‌سازی برنامه‌ریزی شده است.

 

وی گفت: در این راستا طرحی به مجلس ارائه و تصویب شد مبنی بر اینکه اگر خیری یک مدرسه بسازد، دولت هم یک مدرسه در کنار آن می‌سازد.

 

نظری تصریح کرد: مهندس جهانبخش شکری رئیس هیأت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت استان در همین راستا به نیت ساخت دو مدرسه وارد شده که با صحبت های صورت گرفته ساخت چهار مدرسه را عهده دار شده است.

 

مدیر کل نوسازی مدارس استان کرمانشاه گفت: دولت امسال 1200 میلیارد تومان اعتبار برای مشارکت خیرین اختصاص داده که این اعتبار به سازمان نوسازی مدارس کشور واریز شده است.

وی ادامه داد: ۲۵ میلیارد تومان علی‌الحساب به استان کرمانشاه اختصاص داده شده که هفته پیش به حساب استان واریز شد.

 

نظری به خیران مدرسه‌ساز استان کرمانشاه نظیر مرحوم آقای مدلل، آقای شکری، مرحوم آقای سخن سنج و خانم نظری با ساخت پنج مدرسه و ... اشاره و بیان کرد: بحث فرهنگسازی در ساخت مدرسه مطرح است حتی به اندازه یک آجر و دو آجر هم که شده اقشار مختلف جامعه فرهنگیان، کارمندان، نظامیان و... کمک کنند خیلی از مشکلات حل می شود.

 

وی اضافه کرد: هرروز یک کلاس به همت خیرین تحویل داده می شود با هزینه نزدیک ۲۷۰ میلیارد تومان که ۱۲۵ میلیارد تومان آن خیرین و حدود ۱۴۵ میلیارد هم از اعتبارات دولتی (۹۰ درصد اعتبارات ملی و 10 درصد اعتبارات استانی) بوده، تامین شده است.

 

نظری گفت: جمع‌آوری ۱۲۵ میلیارد تومان ظرف هزار روز برای کمک به مدرسه سازی مبلغ کمی نیست که این ناشی از تلاش های آقای افتخاری و خیرین عزیزی است که دست به دست همدیگر داده‌اند.

 

وی یادآور شد: حذف مدارس  بالای 15 نفره که حدود 64 مدرسه است، حذف مدارس خطر آفرین و ساخت و ساز فضاهای شهری که نیاز داریم، ساخت مدرسه اوتیسم برای 70 دانش‌آموز که 6 سال است نقشه اجرایی آن آماده ولی هنوز موفق به ساخت نشده‌ایم از اهداف مورد نظر است.

 

 نظری به وجود سه هزار و 930 مرکز آموزشی در استان اشاره کرد و افزود: یک سوم این مدارس تخریبی (بیش از یک هزار و 100 مدرسه)نیازمند مقاوم‌سازی است.

 

وی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط تحریم و مشکلات موجود مقاوم سازی این مدارس نیازمند یک حرکت بزرگ است، ما نیازمند همت خیرین هستیم که بتوانیم در زمینه طرح آجر به آجر  فرهنگ سازی کنیم و در سطح جامعه سفیران خوبی باشیم.

 

حاج آقا افتخاری رئیس انجمن خیرین مدرسه ساز استان کرمانشاه نیز در ادامه، گفت: کار اداره کل نوسازی مدارس استان، اداره کل آموزش و پرورش استان  و کار مجمع خیرین مدرسه ساز استان بالا بردن سطح فرهنگ، دانش ، بینش ، فهم و هوش دانش آموزان خوب ماست.

 

وی با تاکید بر این نکته که مدرسه باید گلستان باشد، افزود: سال ۶۵ ما شروع به ساخت و مدرسه سازی مردمی کردیم از طرف صنایع استان توسط تجار بزرگ که اکثر آنها این رزوها به دیار باقی شتافتند دعوت شدیم.

 

وی اظهار داشت: بیشتر مدارسی که ساختیم در روستاها بوده است که بسیار زیبا هستند و در حال حاضر هم در حال ساخت هستیم.

 

افتخاری گفت: بیشترین مدارس ما را خانم ها ساختند . خانمهایی که اکثراً معلم و کارمند بودند که بعد از ۳۰ سال کار کردن تمام توان و جوانی نیروی خود را همه صرف تعلیم و تربیت کرده و در حال حاضر هم که بازنشسته شدند اموال خودشان را در طبق اخلاص گذاشتند و مدارسی را  از دورترین نقطه مرزی تا سطح شهرساخته اند.

 

وی گفت: چند سالی است که آموزش و پرورش و نوسازی از نظر وضعیت بودجه مشکل دارند که با وجود خیرین به خصوص خیرین کرمانشاهی مدارسی را مقام سازی می کنند و حتی می سازد.

 

مهندس مرزی دبیر خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه، گفت: اکثر تولیدکنندگان و صنعتگران در این امر خیرین مدرسه ساز کمک می کنند.

 

وی ادامه داد: تمام واحدهای تولیدی ما پیشگام هستند با توجه به نرخ بیکاری و مشکلات  تولیدکنندگان  و شرایط کرونایی، به عنوان نماینده خانه صنعت و معدن و دبیرخانه صنعت و معدن از این صنعتگران، معدنکاران و تولیدکنندگانی که همیشه همراه و همگام ما بوده‌اند کمال تشکر را دارم.

 

وی اضافه کرد: با توجه به رکود اقتصادی حاصل شده از کرونا خانواده بزرگ صنعت کمترین وضعیت بیکاری را در استان داشته است.

 

دبیر خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه ادامه داد: در استان ۱۹ هزار نفر درخواست بیمه بیکاری داده بودند که کمتر از  ۵۰۰ نفر آن‌ها به بخش صنعت اختصاص داشته است.

 

وی با تاکید بر تامین و خرید مصالح مورد نیاز از تولیدکنندگان داخل استان، گفت: محصولات مورد نیاز را مانند: کابل، سیمان ، میلگرد، آهن، کاشی، سرامیک، آجر، شن ، میز ، صندلی ، درب و پنجره دوجداره upvc با استاندار بالا و قیمت مناسب داخل استان تولید داریم، خرید شما از واحدهای تولیدی داخل استان باعث حفظ اشتغال و فرصت های شغلی جدید و همچنین باعث تشویق واحدها و ملحق شدن آنان به طرح آجر به آجر می شود.

 

در پایان جلسه حاضران از نمایشگاه دائمی توانمندی صنایع استان کرمانشاه بازدید کردند.

 

انتهای پیام/

آموزشگاه

ارتبـاط با ما

آدرس : کرمانشاه - شهرک صنعتی بیستون ابتدای شهرک ساختمان خدمات فناوری کسب و کار

تلفکس : 34735098-083

تلفن :    34735108-083

کانال تلگرام:   ksh-himt@

E-Mail : khsanat_kermanshah@yahoo.com

 

Template Design:Dima Group